Tarp drąsiausio viršvalstybinės demokratijos eksperimento ir problemiškos institucijos – nesensacingas žvilgsnis į Europos Parlamentą - Tatolytė, Ingrida (Politologija, 2018)
[full article in Lithuanian]
Keywords: none