Naujojo konstruktyvizmo erdvė: nauja konstruktyvizmo teorija, ar seniai pamirštų klasikinio konstruktyvizmo prieigų rinkinys? - Pilitauskas, Ovidijus (Politologija, 2023)
McCourt, David M. The New Constructivism in International Relations Theory. Bristol: Bristol University Press, 2022