Psichologija politinėje veikloje: iliuzijos ir galimybės - Gozman, Leonid (Politologija, 1996)
Pranešime siekiama parodyti psichologijos mokslo ribas politikoje. Autorius aiškina psichologo, dirbančio su politikais, galimybes. Žinant, kad politinė situacija visada yra sudėtingesnė nei bet koks kitas modelis, aptariama ekspertų grupės veikla ir psichologijos panaudojimo politikoje efektyvumas.
Keywords: -