Politinis lyderis ir gėdos fenomenas - Kacevičius, Romualdas (Politologija, 1996)
Pranešime analizuojamas gėdos-įniršio teorijos modelis, taikomas charizmatinio lyderio poveikio galiai paaiškinti. Parodoma, kokia svarbi psichologiškai pagrįsta politinio agento teorija destruktyvių konfliktų genezėje. Šių teorijų kontekste analizuojamas V. Žirinovskio fenomenas.
Keywords: -