Lietuvos elitas: ekonominių ir socialinių vertybių kontūrai - Masiulis, Kęstutis (Politologija, 1996)
Pranešime aptariama sparti Lietuvos elito dinamika. Tuigiama, kad po nepriklausomybės atgavimo imtos reikšti dešiniosios vertybės buvo deklaratyvaus pobūdžio . Elito sprendimai konkrečiais ekonominio gyvenimo klausimais neatitiko dešiniųjų vertybių manifestacijų. Taip pat aptariami įvairūs elito grupių padėties visuomenėje ir materialinės padėties vertinimai. Analizuojami elito istorinio proceso ir laiko suvokimo skirtumai, aptariamas elito požiūris i Lietuvos politines partijas.
Keywords: -