Lyderio ir jo komandos sąveika - Bielinis, Lauras (Politologija, 1996)
Pranešime bandomi nagrinėti politinio lyderio ir jo komandos bendradarbiavimo aspektai. Aptariama politiko ir analitinės komandos bendradarbiavimo specifika Lietuvos politiniame gyvenime.
Keywords: -