George'as Sorosas lietuviškai - Vyšniauskas, Arūnas (Politologija, 1996)
George Soros.Demokratijos garantijos. -Vilnius: Lituanus. - 1993. -226 p. - Iš anglų kalbos vertė Leonas Judelevičius; George Soros pokalbiai su Krisztina Koenen. - Vilnius: Pradai. - 1995. - 162 p. - Iš vokiečių kalbos vertė Rūta Jonynaitė.
Keywords: -