PILIETIŠKUMO KONTEKSTAI: POLITIKOS ĮPILIETINIMO PROBLEMATIKA - Dieliautas, Jurgis (Politologija, 2015)
Šiuolaikinis viešasis politinis gyvenimas kupinas nuolatinių keblumų. Atgimęs pilietiškumas yra virtęs viešojo gyvenimo iššūkiu. Gyvename laisvoje ir nepriklausomoje valstybėje, bet kur joje mūsų, kaip piliečių, vieta? Ar mes giname savo pilietines teises? Ar suvokiame savo teises ir laisves? [...]