KODĖL UKRAINA NE RUSIJA - Lopata, Raimundas (Politologija, 2015)
Prieš penkiolika metų „Baltų lankų“ leidykla lietuvių skaitytojams padovanojo Anatolio Lieveno „Pabaltijo revoliucija. Estija, Latvija, Lietuva – kelias į nepriklausomybę“ – knygą, kurią The New York Times buvo išrinkęs metų knyga. [...]