TARPTAUTINĖ SOCIALINIO TYRIMO PROGRAMA IR GALIMYBĖS POLITOLOGINEI ANALIZEI - Žvaliauskas, Giedrius (Politologija, 2017)
Tarptautinė socialinio tyrimo programa (angl. The International Social Survey Programme, ISSP) yra tęstinė kasmetinė tarptautinė apklausų bendradarbiavimo programa, apimanti svarbiausias socialinių tyrimų temas. Ji sieja esamus socialinių mokslų projektus ir koordinuoja būsimų tyrimų tikslus, taip papildydama individualius nacionalinius tyrimus tarptautine ir tarpkultūrine perspektyva.