Tarp drąsiausio viršvalstybinės demokratijos eksperimento ir problemiškos institucijos – nesensacingas žvilgsnis į Europos Parlamentą - Tatolytė, Ingrida (Politologija, 2018)
[straipsnis lietuvių kalba]