Trys požiūriai į marksizmą ir krikščionybę (Vertė Andrius Bielskis) - MacIntyre, Alasdair (Politologija, 2021)
Šis tekstas yra įvadas į 1995 metais perleistą 1953 metų knygą Marxism and Christianity. Ši knyga buvo išleista ir lietuviškai 2012 metais pavadinimu Marksizmas ir krikščionybė. Deja, ji taip ir netapo labiau prieinama ir matoma Lietuvos politikos mokslų bendruomenėje, nors yra svarbi dėl viešojoje erdvėje gana vienprasmiškai matomo krikščionybės ir marksizmo santykio, kurį MacIntyre’as siūlo permąstyti.