Du galios veidrodžiai - Norkus, Zenonas (Politologija, 1998)
Straipsnyje lyginami du politinės galios tyrimo metodai - sprendiminis ir resursinis. Aptariami šių metodų suponuojamų galios sampratų skirtumai bei būdingos jiems ydos: "panaudojimo klaida" ir "bazės klaida". Empirinio galios tyrimo sunkumai siejami su dispozicine galios sąvokos prigimtimi bei strateginiu galios aspektu, kuriuo pasižymi agentūrinės dispozicijos.