Alexis'o de Tocqueville'o knygos vertimas - Rauličkytė, Aušra (Politologija, 2025)
Tocqueville A. de. Apie demokratiją Amerikoje. - Vilnius: Amžius. - 1996. - 793 p. - Iš prancūzų kalbos vertė Valdas Petrauskas.