Vosylius Sezemanas. Interrelation of Mind and Body. The Main Thoughts (translatiion) - Jonkus, Dalius (Problemos, 2023)
Pratarmę, rankraščio nuorašą ir vertimą parengė Dalius Jonkus, Lietuvos kultūros tyrimų institutas