The 16th World Congress of Philosophy - Minkevičius, Jokūbas (Problemos, 1978)
Interviu apie 1978 m. rugpjūčio 27 – rugsėjo 2 d. Diuseldorfe vykusį XVI Pasaulinį filosofų kongresą, kuriame dalyvavo „Problemų“ redkolegijos narys doc. E. Krakauskas, J. Minkevičius ir N. Juršėnas. Interviu kalbama apie tai, kokios vyraujančios problemos labiausiai išsiskyrė tų metų kongrese, koks filosofų indėlis į visuomenės gyvenimą, apie tai, kiek reikšmingi kongreso nutarimai, kaip reiškėsi ar išsiskyrė tarybiniai ir kitų socialistinių šalių filosofai, bei pačių pokalbio dalyvių – Mokslų akademijos Filosofijos katedros vedėjo ir VU Filosofijos istorijos ir ateizmo katedros docento – vaidmuo kongrese.