Witnessing Arvydas Šliogeris Life and Work – a Philotopical Glance - Kučinskas, Justas (Problemos, 2022)
Daujotytė, V., 2021. Arvydas Šliogeris: „Mano elementorius buvo Homeras“. Vilnius: Odilė, 320 p. ISBN 9786098222432
Keywords: -