The First Republican Conference of Philosophers - Stoškus, Krescencijus (Problemos, 1968)
1967 m. balandžio 21–22 dienomis Vilniuje vyko Valstybinio V. Kapsuko universiteto Filosofijos katedros suorganizuota respublikinė filosofų mokslinė konferencija, skirta Didžiosios Spalio socialistinės revoliucijos penkiasdešimtmečiui paminėti. Buvo perskaityta 20 pranešimų mokslinių tyrimų metodologijos, žmonių santykių susvetimėjimo, estetikos, etikos, Lietuvos filosofinės minties istorijos ir kitais klausimais. Pranešimus skaitė E. Meškauskas, R. Plečkaitis, J. Repšys, J. Vinciūnas, I. Zaksas, B. Kuzmickas, K. Stoškus, J. Karosas ir kiti.