The Diploma Works - Radžvilas, Vytautas (Problemos, 1981)
1980 m. gegužės 27 d. Vilniaus universiteto Psichologijos katedroje vyko filosofijos specializacijos studentų diplominių darbų gynimas. Jo metu apginti penki darbai. R. Jablonskytės darbe nagrinėjama žmogaus socializacija psichologiniu ir sociologiniu aspektu. N. Jurgelėnaitės darbo tema – „Humanizmas S. Kierkegaardo filosofijoje“, A. Paliulytės – „Religijos definicijos problema žinojimo sociologijoje“. S. Žvikaitė nagrinėjo patyrimo prigimties ir pažintinio vaidmens interpretacijos evoliuciją empirizmo filosofijoje, V. Radžvilas – žmogaus aktyvumo problemą filosofijoje ir psichologijoje.