Permąstant mentalinę kalbą: Toono fikcionalizmas irjo filosofinės ištakos - Srivastava, Ayush (Problemos, 2025)
Book Review: Mind as Metaphor: A Defence of Mental Fictionalism. Adam Toon. Oxford University Press, 20 April 2023. (https://doi.org/10.1093/oso/9780198879626.001.0001, 160 pp. ISBN: 9780198879626)