Menas, laisvalaikis ir rekreacinė kultūra - Jurkūnaitė, Gema (Problemos, 1977)
1976 m. gruodžio 18 d. Vilniaus universitete įvyko konferencija, kurią surengė TSRS Filosofų draugijos Lietuvos skyriaus Estetikos sekcija. Konferencijoje nagrinėtos meno specifikos, jo visuomeninio vaidmens problemos, aptartas pramoginio meno statusas ir jo kriterijai. Pranešimus skaitė filosofai, sociologai, literatūros mokslininkai – K. Stoškus, H. Kobeckaitė, V. Kubilius, Ž. Jackūnas, V. Parulskienė, A. MItrikas, L. Miškinienė, S. Rapoportas.