Does Inner Awareness Always Accompany Outer Awareness During Perception? - Chaturvedi, Madhu Mangal; Ravishankar Sarma, A. V. (Problemos, 2019)
Ar vidinis žinojimas percepcijos metu visada lydi išorinį žinojimą?
Keywords: vidinis žinojimas; perceptyvinė sąmonė; savi-reprezentacionalizmas; aukštesnės eilės mintis