Pratarmė - [autorius nenurodytas], (Problemos, 2004)
,,Problemų" 66 numerio 1-ajame, specialiame priede spausdinami straipsniai, kurių autoriai yra Baltarusijos filosofai. Tai jaunoji, demokratiskai nusiteikusi kaimynines šalies filosofų karta, susibūrusi Minske veikusiame Europos humanitariniame universitete (deja,šis universitetas 2004 m. Baltarusijos valdžios uždarytas).
Keywords: bendradarbiavimas; Еuropos humanitarinis universitetas; Baltarusija