Basics of typology in psychophysical measurements - Gučas, A. (Psichologija, 1989)
The article analyzes the work of J. Steponavičius, the pioneer of experimental psychology in Lithuania, „Subjektyviosios lygybės nustatymas, remiantis vidutine paklaida ir vartojant registravimo metodą", performed in W. Wundt’s laboratory in 1912.