Tikrinamos naujos masinių varžybų sistemos - Stakvilevičius , M.; Dargis , F. (Psichologija, 1972)
Straipsnyje eksperimentiškai tikrinamos naujos masinių varžybų sistemos. Buvo tikrinamos linijinė, šveicariška, dviejų pakopų sistemos. Praktinė patirtis ir modeliavimas rodo, kad naujosios sistemos geriau atitinka realius sporto poreikius.
Keywords: sporto varžybos; varžybų sistemos