New Research Unveilings in the Field of Kristijonas Donelaitis and the Classics Were Spoken in Lithuanian - Biržietienė, Skirmantė (Respectus Philologicus, 2024)
Dalia Dilytė. Kristijono Donelaičio kūrybos ir jos sklaidos atodangos: monografija. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023. Dalia Dilytė. Antikos prakalbinimas: monografija. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024.