In memoriam. Skausmo gydytojas, atlikęs dievišką darbą, profesorius Arvydas Šeškevičius - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Sausio 22 d. netekome profesoriaus Arvydo Šeškevičiaus (gim. 1939 m.), palikusio reikšmingą pėdsaką Lietuvos medicinoje.