License maintenance or adjustment are free of charge - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) primena, kad licencijuojamos veiklos sąlygų laikymosi priežiūra, licencijos turėtojų dažnai vadinama licencijos pratęsimu, yra nemokama paslauga. Be to, nereikia mokėti valstybės rinkliavos mokesčio ir norint patikslinti turimą licenciją.
Keywords: extending of license validity; free service; information