Head of everyday matters for autistic children's parents - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Didžiulę darbo su autistiškais vaikais patirtį turinti knygos autorė siūlo tėvams praktiškų patarimų, palengvinsiančių šeimos gyvenimą. Kate Wilde knygos pradžioje papasakoja savo gyvenimo istoriją.
Keywords: autistic child; help for parents; engagement methodology