What is Needed for a Good Interpretation? - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2005)
Review: Geertz, Clifford. 2005. Kultūrų interpretavimas. Straipsnių rinktinė. Vilnius: Baltos lankos.