Are There the Preconditions for the Revolution of Gender Politics? - Snieškienė, Dalija (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Review: Stankūnaitė, Vlada; Jonkarytė, Aiva; Mikulionienė, Sarmitė; Mitrikas, Algimantas Alfonsas; Maslauskaitė, Aušra. 2003. Šeimos revoliucija? Iššūkiai šeimos politikai. Vilnius: Socialinių tyrimų institutas.