Historical Comparative Sociology of Zenonas Norkus: an Analysis of Unachieved Possibilities of Early Lithuanian Empire - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2010)
Review: Zenonas Norkus.2009.Nepasiskelbusioji imperija. Lietuvos Didžioji Kunigaikštija lyginamosios istorinės imperijų sociologijos požiūriu. Vilnius: Aidai