What is Hermeneutics for in Sociology? - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2005)
Review: 1. Sverdiolas, Arūnas. 2002. Būti ar klausti. Hermeneutinės filosofijos studijos – 1. Vilnius: Strofa. 2. Sverdiolas, Arūnas. 2003. Būti ar klausti. Hermeneutinės filosofijos studijos – 2. Vilnius: Strofa.