Vertė – vertinti naudinga, dorybė – turėti vertinga, arba Nepastebima sprendimo galios tiesa - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
Recenzija Jokubaitis, Alvydas. 2012. Vertybių tironija ir politika. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 182 psl.