Diskursyviojo post- ir meninės tiesos pradų sąlytis, arba hermeneutinės dekonstrukcijos link - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Recenzija: Rubavičius, Vytautas. 2003. Postmodernusis diskursas: filosofinė hermeneutika, dekonstrukcija, menas. Vilnius: kultūros, filosofijos ir meno institutas.