Metodologinės abejonės meistrai ir jų įrankių dėžė (apie Z. Norkaus ir V. Morkevičiaus vadovėlį) - Kraniauskas, Liutauras (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2011)
Recenzija: Zenonas, Norkus; Morkevičius, Vaidas. 2011. Kokybinė lyginamoji analizė: vadovėlis aukštųjų mokyklų studentams. Kaunas: Lietuvos HSM duomenų archyvas (LiDA)