Nepragmatiški Lietuvos vyriškumai: praktikos ir fantazijos - Rusinaitė, Viktorija (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2011)
Recenzija: Tereškinas, Artūras. 2011. Vyrų pasaulis: vyrai ir žaizdos vyriškumas Lietuvoje. Vilnius: Baltos lankos.