Lyginamoji istorinė Zenono Norkaus sociologija:ankstyvosios Lietuvos imperijos neįgyvendintų galimybių analizė - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2010)
Recenzija: Zenonas Norkus.2009.Nepasiskelbusioji imperija. Lietuvos Didžioji Kunigaikštija lyginamosios istorinės imperijų sociologijos požiūriu. Vilnius: Aidai