Koks kapitalizmas, tokia ir demokratija - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2008)
Recenzija: Norkus, Zenonas. 2008. Kokia demokratija, koks kapitalizmas? Pokomunistinė transformacija Lietuvoje lyginamosios istorinės sociologijos požiūriu. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla.