Nenuobodi kriminologija: Vincenzo Ruggiero literatūrinio skaitymo metodas - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2007)
Recenzija: Ruggiero, Vincenzo. 2005. Nusikaltimas literatūroje. Grožinės literatūros ir deviacijų sociologija. Kaunas: Poligrafija ir informatika.