Sociologija – tai ne kvietimas (?) - Berger, Peter L. (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2006)
Vertimas: Šis Peterio L. Bergerio straipsnis – „Sociology: A Disinvitation?“ pirmą kartą publikuotas 1992 m., žurnale Society: vol. 29 (6). Leidėjai – Rutgers. The State University – suteikė teisę publikuoti šį tekstą.