Etnometodologija lietuviškai, arba Oh, Harold, mon amour! - Kraniauskas, Liutauras (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2006)
Recenzija: Garfinkel, Harold. 2005. Etnometodologiniai tyrimai. Vilnius: VU Specialiosios psichologijos laboratorija.