Išviešintos erdvės - Trumpytė, Dovilė (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Recenzija: Tereškinas, Artūras (red.). 2002. Vieši gyvenimai, intymios erdvės: kūnas, viešumas, fantazija šiuolaikinėje Lietuvoje. Vilnius: Baltos lankos.