Thomas Kuhno istorinė-sociologinė mokslo raidos koncepcija - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Recenzija: Kuhn, Thomas S. 2003. Mokslo revoliucijų struktūra. Vilnius: Pradai.