Lietuvos perspektyvos ir alternatyvos: politinė-sociologinė paradigma - Šerpetis, Kęstutis (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2002)
Recenzija: Laurėnas, Vaidutis. 2001. Normalios politikos genezės atvejis: Lietuvos politinės sociologijos studija. Klaipėda: Klaipėdos universiteto leidykla.