Moderniųjų socialinių teorijų problemos - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2002)
Recenzija: Radžvilas, Vytautas. 2001. Moderniosios socialinės teorijos apmatai. Įvadinių paskaitų kursas TSPMI bakalaurams. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla.