TEISINIO REGULIAVIMO ĮTAKA DALYVAUTI DARBO RINKOJE SUKAKUS PENSINĮ AMŽIŲ IR PROBLEMOS LIETUVOJE IR PRANCŪZIJOJE - Bitinas, Audrius (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje analizuojamos vyresnio amžiaus žmonių profesinės veiklos ilginimo problemos pensijų, nedarbo išmokų ir darbo teisės srityje Lietuvoje ir Prancūzijoje. Taip pat nagrinėjamas teisinis vyresnio amžiaus žmonių pensijų, nedarbo išmokų ir darbo teisės reguliavimas, analizuojamos reformos ir pateikiama išvadų.