Šaunamųjų ginklų prieinamumo reglamentavimas - Butryn, Łukasz (Teisė, 2020)
Šio straipsnio tema yra šaunamųjų ginklų prieinamumo reglamentavimo teisiniai ir su nusikaltimais susiję aspektai. Šis klausimas pastaraisiais metais tapo ypač svarbiu socialiniu klausimu. Be to, Lenkijoje buvo plačiai diskutuojama apie šaunamųjų ginklų prieinamumą.
Keywords: teisė; kriminologija; reglamentavimas; ginklas; šaunamasis ginklas