GRUPĖS IEŠKINYS KAIP CIVILINIO PROCESO SPARTINIMO PRIEMONĖ - Nekrošius, Vytautas; Simaitis, Rimantas; Vėbraitė, Vigita; Brazdeikis, Aurimas (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje autoriai tiria grupės ieškinio instituto potencialą spartinti Lietuvos civilinį procesą ir kai kurias jo įgyvendinimo problemas.