Nurse is an important member of healthcare system
Slauga. Mokslas ir praktika viršelis 2017 Nr. 12 (252)
Topicalities of the Ministry of Health of the Republic of Lithuania
Į Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos Loretos Gudelienės-Gudelevičienės klausimus atsako Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė
Published 2020-08-31
PDF

How to Cite

Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė, Į S. priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro T. bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos L.G.-G. klausimus atsako (2020) “Nurse is an important member of healthcare system”, Slauga. Mokslas ir praktika, (12 (252), pp. 6–7. Available at: https://www.journals.vu.lt/slauga/article/view/19629 (Accessed: 19 April 2024).

Abstract

Baigiantis metams apie nuveiktus darbus ir ateities planus papasakojo Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė. Ją kalbino Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėja Loreta Gudelienė-Gudelevičienė.

PDF

Downloads

Download data is not yet available.

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>